Oppnå optimal kompresjon og effekt

Det er små toleranser i en moderne bensin-/eller dieselmotor. Soten som dannes ved forbrenningen av bensin/diesel fører bl.a. til svekket kompresjon, effekttap, økt oljeforbruk og innsnevring av oljekanaler. Det siste kan f.eks. forårsake en markant tikkelyd (fra hydrauliske ventilløftere). Soten kan også sette seg i EGR ventilen og turboen og føre til turbohavari.

I forbindelse med oljeskift er det dokumentert at Pro-Tec Lubrication System Cleaner (Motor Flush) fjerner skadelige avleiringer og sot i motoren.
Dette fører til at:

  • Motoreffekten og kompresjonen forbedres og den nye oljen forblir ren betydelig lenger. Dette fører til bedre smøring, mindre slitasje, fjerning av ulyder og et normalt oljeforbruk.

Tips! Trekk opp motorens oljepeilepinne en gang i blant. Kontrollér at nivået er riktig og at oljen er gyllen og blank. Er oljen svart betyr det at sotavleiringer er i ferd med å bygge seg opp i motoren.

Merk:
Innvendig rensing av motoren vil gjenopprette bilens motoreffekt nærmere det motoren er konstruert for. Det betyr ikke trimming i tradisjonelt ”motorspråk”, der deler i motoren skiftes ut for å tåle høyere effekt.

Spar penger ved redusert
drivstofforbruk

I drivstoffsystemet vil det hele tiden bygge seg opp avleiringer og
forurensninger. Særlig viktig er det å fjerne avleiringene som dannes i innsprøytningsdysene. Dersom dette ikke fjernes vil det bl.a. føre til en økende sotdannelse i forbrenningsprosessen, fordi forstøvningen av drivstoffet blir svekket. Soten vil avleire seg på stempler og stempelfjærer, ventiler og ventilseter, i veivhusventilasjonen og i innsugssystemet. Dessuten vil motoroljen bli stadig svartere. Dette vil føre til tapt effekt og et høyere drivstofforbruk. 

En rens med Pro-Tec Fuel Line Cleaner (for bensinmotor) eller Pro-Tec Aqua Diesel System Cleaner (for dieselmotor) vil fjerne skadelige avleiringer og sot og gjenopprette optimal effekt og redusere drivstofforbruket. Virkningen er godt dokumentert internasjonalt og av mange fornøyde norske brukere.

Ta vare på miljøet!

Miljø og utslipp blir debattert som aldri før. En internasjonal toppolitiker uttalte at dersom vi alle gjør litt vil virkningen bli formidabel.

Regjeringen la tidlig i februar 2015 frem et forslag om 40% reduksjon i klimagassutslippet frem mot 2030. Du gjør mye for miljøet dersom du passer på at din motor er ren innvendig. Nøkternt regnet betyr det minst 3-6% lavere drivstofforbruk. I Norge ble det i 2015 (ref. Norsk Petroleumsinstitutt) solgt 1182 millioner liter bensin og 2987 millioner liter autodiesel. Vi kan altså på en enkel måte redusere det norske forbruket med minst 35,5 millioner liter bensin og 89,5 millioner liter autodiesel pr år ved å rense motoren og drivstoffsystemet innvendig. Dette betyr en reduksjon av CO2 utslippet med minst 320 000 tonn!

Vet du hva bilen din slipper ut av eksosanlegget? Har du kjørt bak en bil som ryker? Kjenner du til betegnelser som CO, CO2, HC, NOx og K-verdi (røykgass). La oss enkelt kalle dette uønsket utslipp. Dersom dette utslippet fra bilen din blir målt før og etter en Pro-Tec rens, vil du få en reduksjon av uønsket utslipp på 20-60% ! 

Enten du er opptatt av din egen økonomi eller miljøet; husk å bestille Pro-Tec behandling når du gjør din neste timeavtale på verkstedet. Da er de nødvendige produktene på lager når du kommer. Prisen er fra ca kr 240 til 480.

INGEN RISIKO – BLI FORNØYD GARANTI!
Husk at vi tilbyr en unik garanti ingen andre i markedet gjør; Virkningen garanteres – ellers får du pengene tilbake! Bedre miljøvennlig bil og lavere driftskostnader? Nå er det opp til deg!

God tur!

Tilbake til forsiden

Share |